OTP PÁLYÁZAT

Az OTP Zrt. pályázatán, rászoruló intézmények vehettek részt.

Az óvodavezető, az OTP Zrt. szécsényi fiókjának dolgozói segítségével, egy udvari játékeszköz vásárlását tűzte ki célul. 

Végül, a pályázat nyerteseként kikerülve, 150.000 Forintnyi összeget fordíthattunk óvodai udvarunk fejlesztésére, ezáltal egy új tornyos csúszdát készíttettünk, melyet egy vállalkozó,- és saját költségvetésből származó összeg hozzáadásával valósítottunk meg.

 
FOREVER KIDS PÁLYÁZAT

A Forever Living Product Kft. Forever Kids Pályázatát megcélozva, 143.000 Forintot nyertünk óvodánk részére. A nyereményt, ünnepélyes keretek között vettük át a budapesti Fusion Élményközpontban - http://www.fusionbp.hu/.

 A nyeremény összegéből 6 darab táblagépet vásároltunk gyerkőceink számára. Ezeket főként témafeldolgozás támogatására, a gyermekek digitális tudásának fejlesztésére és nem utolsó sorban az infokommunikációs eszközök kezelésének elsajátítására használunk fel.
PESTI KIRÁNDULÁS

A budapesti Néprajzi Múzeum által kiírt, nyertes pályázat jóvoltából betekintést nyertünk a Néprajzi Múzeum kiállításaiba. Megtekintettük az Országházat és a Dunát, az Olimpia Parkban kijátszották magukat gyerkőceink a játszótéren, majd a Margit Hídon "átkelve" a zenélő szökőkút játékát élvezhettük. Végül kis vonattal körbeutaztuk a Margit szigetet és fagyizással zártuk a napot. 

 
BABZSÁKOK, FOTELEK, ASZTALOK

Egy alapítvány által kiírt pályázat jóvoltából, babzsák foteleket, asztalokat és puffokat nyertünk, melyeket előszeretettel használunk a mindennapok során.  
BARTOS ERIKA KÖNYVCSOMAG

Bartos Erika írónő könyvcsomagját és mesehőseivel ellátott kirakóit lelkesen pályáztuk meg, majd pedig örömmel vettük át. 
DM - "NAP GYERMEKEI" PÁLYÁZAT

A DM által kiírt "Nap gyermekei" pályázat kitételeként, egy napórát készítettünk.
A csinos napóránkkal így bekerültünk a szavazatokat gyűjthető óvodák közé.

Végül rengeteg ajándékkal gazdagodtunk a pályázat jóvoltából.
WEBOLDAL

A Digitális jólét Nonprofit Kft.  "okosovoda" program felhívását megcélozva, óvodánk részére egy 3 évig érvényes weboldal nyertünk meg, melyet saját tartalommal megtöltve, saját arculati elemekkel töltöttünk meg.